You are here
Home > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ > Εκδήλωση-Συζήτηση | Τουρκία: Χθες και σήμερα, εντός και εκτός | Περιφερειακές σχέσεις, μειονότητες, ενεργειακοί σχεδιασμοί και «Ισλαμικό Κράτος»

Εκδήλωση-Συζήτηση | Τουρκία: Χθες και σήμερα, εντός και εκτός | Περιφερειακές σχέσεις, μειονότητες, ενεργειακοί σχεδιασμοί και «Ισλαμικό Κράτος»

afisa_pdf_tourkia

Το Γαλατικό Χωριό διοργανώνει:

Εκδήλωση-Συζήτηση
Τουρκία: Χθες και σήμερα, εντός και εκτός | Περιφερειακές σχέσεις, μειονότητες, ενεργειακοί σχεδιασμοί και «Ισλαμικό Κράτος»

Στα πλαίσια των εξελίξεων στην περιοχή μας, η διαδικτυακή ομάδα Γαλατικό Χωριό συμβάλλει στον διάλογο και σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα «Τουρκία: Χθες και σήμερα, εντός και εκτός | Περιφερειακές σχέσεις, μειονότητες, ενεργειακοί σχεδιασμοί και ‘Ισλαμικό Κράτος’». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια» (Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου 7, Στρόβολος) την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Οι ομιλητές θα καταπιαστούν με ζητήματα που μας αφορούν άμεσα. Ο Λάμπρος Καούλλας θα επικεντρωθεί στη σχέση της Τουρκίας με τις μειονότητες στο εξωτερικό (π.χ. Τουρκομάνοι ή Τουρκοκύπριοι), ο Μάριος Πούλλαδος θα αναφερθεί στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της και στις σχέσεις της με το «Ισλαμικό Κράτος», ενώ ο Νεόφυτος Καρκώτης θα ασχοληθεί με τα εσωτερικά ζητήματα του τουρκικού καθεστώτος και ειδικότερα με το Κουρδικό.

Ομιλητές:
Λάμπρος Καούλλας, υποψήφιος Διδάκτωρ Εγκληματολογίας
Μάριος Πούλλαδος, δημοσιογράφος
Νεόφυτος Καρκώτης, υποψήφιος Διδάκτωρ Διεθνούς Δικαίου

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00
Αίθουσα εκδηλώσεων σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια», Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου 7, Στρόβολος, Λευκωσία

Δηλώστε συμμετοχή στο facebook ΕΔΩ

Top